Karabük’te Lokum Gibi Karşılama

Karabük'te, bayrama memleketlerine gelen sürücülere, bölge trafik ekipleri tarafından lokum ve kolonya ikram edildi.

Karabük’te Lokum Gibi Karşılama

Karabük-İstanbul karayolunun Hamzalar mevkisinde Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada, sürücülere Safranbolu lokumu, kolonya ikram edilirken, ekipler sürücüleri hem uyardı hem tavsiyelerde bulunarak sürücülere uyarıcı broşür verildi.

Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, halkın huzur ve güvenliğini sağlayıp bayramı iyi geçirmesi için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Tüm izinleri kaldırarak tedbirleri artırdıklarını belirten Emniyet Müdürü Tezsever, şöyle konuştu: “Hem şehir içi hem de şehir dışındaki bölge trafik ekiplerimizin izinleri kaldırılarak başlarında müdürleri ile bayram boyunca denetimler aralıksız devam edecek. Şehir içindeki asayiş olayları ile ilgili güven timlerimiz halkın içine girerek yankesicilik, hırsızlık olaylarına karşı tedbirleri aldık. Bunun dışında diğer birimlerimizde özellikle yeni kurduğumuz timlerle halka karşı yapılacak her türlü rahatsız edici davranışlarda bulunan serseri tipli kişilere karşı önlem aldık, anında müdahale edilecek. Herkes ailesiyle huzurlu ve mutlu bir şekilde bayramını geçirecek.”
Kaynak: İHA