Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne Ata Atandı

Manisa’nın Büyükşehir belediyesi olmasının ardından merkezde kurulan iki ilçeden biri olan Yunusemre Belediyesi’nde kurumsal yapılanma büyük ölçüde tamamlandı.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne Ata Atandı
Belediyenin ne önemli birimlerinden biri olan Fen İşleri Müdürlüğü’ne Mehmet Ata’nın atandığı açıklandı.
15 Şubat 1965 tarihinde Manisa’da doğan Mehmet Ata, İlkokulu Şamar Köyü ilkokulunda okudu. Ortaokul ve liseyi Muradiye Lisesi’nde bitiren Ata, Anadolu Üniversitesi Bolvadin İnşaat Meslek Yüksek Okulu’nda yüksek öğrenimini tamamladıktan sonra 1990 yılında Akhisar Beyoba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde fen memuru olarak göreve başladı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Ata geçen hafta Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak görevine resmen başladı.

Yunusemre Belediyesi’nde yoğun bir iş trafiğinin kendisini beklediğini belirten Mehmet Ata, “Benden önce görev yapan arkadaşıma verdiği emekler için teşekkür ederim. Kuruluş aşamasını tamamlandı. Yunusemre Belediyesi olarak bundan sonra çok yoğun bir çalışma temposu içinde vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Beni bu göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA