Ak Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İçel İl Başkanı Mekin Merter Salt, "Bizler, seçilmiş liderimizin arkasında dik duracağız ve dışarıdan oynanan bu oyunlara 'dur' diyeceğiz" dedi.

Salt, AK Parti İçel İl Başkanlığı'nın Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, 17 Aralık'ta gerçekleştirilen İstanbul merkezli operasyonun Türkiye'deki istikrarı hedeflediğini belirtti.

Bir takım çevrelerin, Türkiye'deki faizi ve döviz fiyatlarını attırarak ekonomik istikrarı bozmak istediğini ifade eden Salt, "Bizler, seçilmiş liderimizin arkasında dik duracağız ve dışarıdan oynanan bu oyunlara 'dur' diyeceğiz. Bunu da yapacak gücümüz var. Bu millet oynanmak istenen bu oyunlara fırsat vermeyecek ve bu oyunları bozacaktır inşallah" dedi.

AK Parti İçel Milletvekili Nebi Bozkurt ise Türkiye'nin başarısını hazmedemeyen bazı çevrelerin, bu başarıya gölge düşürmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydederek, "İnşallah milletimiz bu oyunlara gelmeyecektir. Son anketler de gösteriyor ki AK Parti'nin oyu düşmemiştir" diye konuştu.

AK Parti İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun da siyasi istikrarı bozmak için Gezi olayları ile başlayan sürecin, "17 Aralık operasyonları" ile devam ettirildiğini kaydetti.

AK Parti İçel Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever de Türkiye'nin ekonomik anlamda kendini geliştirmesinin bazı çevreleri rahatsız ettiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Allah'a şükürler olsun biz 11 yılda artık Türkiye'yi baskı altına alınamayacağı, boyunduruk altına alınamayacağı, sadece sınırları içerisine hapsedilemeyeceği bir ülke konumuna Sayın Başbakanımızın önderliğinde getirdik. Bundan sonra da Allah'ın izni ile Türkiye'nin önünü kimse kesemeyecek."
Kaynak: AA