Mhp Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz Açıklaması

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy’de Devlet Hastanesi’ne ve özel hastanelere ziyaretler gerçekleştiren MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Marmara Haber Gazetesi’ni de ziyaret etti.

Mhp Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz Açıklaması

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette MHP heyeti Gazeteci Şaban Kardeş tarafından karşılandı. Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilmesi halinde yapmayı planladığı çalışmalardan bahseden Nail Yılmaz, “Malkara, Hayrabolu ve Şarköy’ü 5 yılda ‘0 işsizlik’ noktasına getireceğim. Gençlere istihdam alanı yaratmak ve gençlerin sorunlarını çözmek istiyoruz” dedi

"ANNE VE BABALARIN MALİ YÜKÜNÜ AZALTACAĞIZ"
Tekirdağ’ın yarısının deniz olmasına rağmen buradan da faydalanamadığını öne süren Yılmaz, “Sahil, yol ve kamu kurumları ile işgal edilmiş. Halka hiçbir şey kalmamış. Tekirdağ’da köklü bir değişime gideceğiz. Ergene’den zehir değil kanser akıyor. Ergene Nehri’nde canlı hiçbir varlık yaşamıyor. Yeraltı suları hızla tükeniyor. Fabrikalarda kirlilikle ilgili denetimler artırılmalı. Küçük derelerden başlamak üzere tüm dereler ıslah edilmeli” dedi.

Şarköy’ü karidesle ünlü yapacağını iddia eden Prof. Dr. Nail Yılmaz, “Herkes karidesi Şarköy’den alacak. Çerkezköy için de sanayi ve Ergene konularında yoğunlaşacağız. Tüm mahallelerde çalışan anneler için kreş kuracağız. Anne ve babalar çoğunlukla asgari ücretle çalışıyor. Kuracağımız kreşlerle anne ve babaların mali yükünü azaltacağız. Sertifikalı kurslar açacağız. Tekirdağ’ı çok iyi biliyorum. Tekirdağ için çok güzel şeyler yapacağız” açıklamalarında bulundu.
Kaynak: İHA