Başkan Akar Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İçel İl Başkanı Faruk Akar, Bütünşehir Yasası'nın AK Parti Hükümeti'nin bir oyunu olduğunu iddia ederek, "Bu yasa CHP'nin önünü ve oylarını kesmek için çıkarıldı" dedi.

Başkan Akar Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Seçim çalışmaları kapsamında merkez ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Başkan Akar, CHP olarak seçime kenetlendiklerini söyledi.

İçel için en iyi hizmeti vermek ve vatandaşlara sunmak için çalıştıklarını ifade eden Akar, "İlçe örgütlerimize ziyaret yapılması ve siyasal örgütlenmenin yerel seçimlere yönelik olmasının, örgütlerimizi dinamizme edeceğinden 4 merkez ilçemizde toplantılar düzenlendik. Bütünşehir Yasası önümüzü, oylarımızı kesmek için AK Parti tarafından çıkarıldı. Bu AK Parti'nin oyunudur. Referandumlar yaptık. Erdemli’deki, Kız Kalesi'ndeki vatandaş belediye ile ilgili bir işini halletmek için kalkıp kilometrelerce yol yapacak ve İçel’e gelecek” diye konuştu.

CHP olarak çalışarak İçel'deki tüm belediyeleri kazanacaklarını kaydeden Akar, "AK Parti toplama kalabalıklarla Başbakan’a mitingler yapıyor. Sözde gövde gösterisinde bulunuyor. Ancak unutulmamalıdır ki Akdeniz Oyunları'nda İçel halkına selam veremeyen bir Başbakan var. İşte bunun için AK Parti vizyon olarak İçel’de kendine aday bulamıyor. İçel halkın önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’ye de AKP’ye de söyleyecek çok sözü var” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hükümeti’nin İçel’de yürüttüğü politika ile İçel halkını da cezalandırdığına savunan Akar, "Gelin görün ki turizm kenti olma yolunda emin adımlarla yoluna devam eden İçel’e nükleer santral kuruluyor. Tarım kenti olma yönünde hareketlenen kentimizde GDO’lu pirinç skandalı gündeme geliyor. Çiftçinin malı para etmiyor. Narenciye üreticisi perişan duruma düşürülüyor. Yani AK Parti İçel’i ve İçel halkını cezalandırıyor” şeklinde konuştu.

İçel’de başta Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunda son sözü CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun söyleyeceğine de değinen Akar, “ Adaylarımız kim olursa onlarla birlikte İçel’de iktidar olabilmek için çalışacağız. Biz biriz, diriyiz, birlikteyiz. Sosyal bağlarımızla Atatürk’ün ilkeleriyle birbirimize bağlıyız. Bu seçimleri açık ara farkla kazancağız. Partimizde küslük dargınlık yok. Hepimiz bir arada omuz omuza yerel seçimlere hazırlanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA