Milletvekili Özel’den Başkan Ergün’e Ziyaret

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’i makamında ağırladı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

Milletvekili Özel’den Başkan Ergün’e Ziyaret
Özel, annesi Nihal Ergün’ün rahatsızlığı dolayısıyla Başkan Ergün’ün üzüntüsünü paylaştığını ifade ederek, Ergün’e acil şifalar diledi. 2009 Yerel Seçimleri’ndeki siyasi platformda rakip olduklarını hatırlatan Özel, dostluğun bir ömür sürdüğünü belirterek, “Değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e annesinin rahatsızlığı dolayısıyla geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Uzun zamandır Başkanımızı ziyaret edememiştik. Bu vesileyle de birlikte olma fırsatı bulduk. Elbette şuanda yerel seçimler dolayısıyla yoğun bir dönem geçiriyoruz. 2009 yılında rakip olduğumuz bir seçim geçirmiştik. Seçim maratonu oldukça iyi, centilmence geçmişti. Sonrasında ben başka bir görev üstlendim. Tabii ki önemli olan Manisa’ya hizmet etmek. Manisa’da zaman zaman rekabetin getirdiği tatlı yarış içine girilse de iki Manisalı olarak güzel bir hizmet içinde olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

"MANİSA’NIN MENFAATİ HERŞEYDEN ÖNCE GELİR"
Belediye Başkan Cengiz Ergün de nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Özgür Özel’e teşekkür etti. Başkan Ergün, “Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Annem ile ilgili güzel temennileriniz için de ayrıca teşekkür etmek isterim. Elbette her şeyin başı sağlık ve huzurdur. Allah hepimize sağlık, sıhhat ve huzurla yaşamayı nasip etsin” dedi.

Farklı kulvarlarda olsa hizmet etme göreviyle bulundukları makamlarda yine Manisa paydasında buluştuklarını belirten Başkan Ergün, “Tabii ki bulunduğumuz makamlar hizmet makamlarıdır. Siz farklı kolda biz farklı kolda Manisa’ya hizmet yapmaya çalışıyoruz. Manisa’nın ortak menfaatleri konusundaki hizmetleri hep birlikte, el birliği ile yapabilmek, vatandaşlarımız adına bizleri mutlu ediyor. Birlikte yaptığımız çalışmalar dolayısıyla da sizleri tebrik ediyorum. Bu güzel birlikteliklerimizin devam etmesi en büyük umudumuz ve dileğimizdir. Sonuçta vatandaşın mutluluğu ve memnuniyeti bizler için önemli. Siyasi partiler elbette olacaktır. Bunlar demokrasinin değişmez kurallarıdır. Bizler de temsil noktasındayız. Belediye başkanlık makamı seçimden sonra siyasi değil; herkesi kucaklama noktasındadır. Biz de buna hassasiyetle dikkat ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA