Bayraklı'da Eğitime Tam Destek

Bayraklı Belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor.

Bayraklı'da Eğitime Tam Destek
Başkan Hasan Karabağ'da eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte Bayraklı sınırlarındaki ilk, orta ve liselerden gelen talepleri geri çevirmiyor.
Eğitimin başkanı Karabağ Bayraklı'da desteklerine hız kesmeden devam ediyor. Kuruluşundan bu yana Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi ile öğrencilerin hayallerindeki lise ve üniversiteleri kazanmalarına fırsat veren ve karşılıksız burs ile binlerce aileye de maddi eğitim desteği sağlayan Başkan Karabağ ilçe sınırlarındaki okulları da unutmuyor.

İstekler geri çevrilmiyor
Birçok okulun boya-badana, temizlik ve bahçe düzenlenmesi gibi konularda desteğini sürdüren Bayraklı Belediyesi okulların kapalı olduğu dönemlerde de boş durmadı. Okulların açılmasıyla birlikte de müdür ve öğretmenlerden gelen istekler de Başkan Karabağ tarafından geri çevrilmedi. Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri son olarak Borsa İlköğretim Okulundan gelen istekleri değerlendirdi. Refik Şevket İnce Mahallesi'nde bulunan ilk ve orta okul binalarında öğretmenler odasına tv, buzdolabı ve oturma gurubu teslim edildi.

Okul müdürü yetkililere teşekkür ederken teslim edilen eşyalar öğretmenler tarafından beğeniyle karşılandı. Başkan Hasan Karabağ 2013-2014 eğitim öğretim yılında da diğer yıllarda olduğu gibi eğitime katkılarının katlanarak süreceğinin sözünü verdi.
Kaynak: İHA