AK Parti’de Başkanlar Toplandı

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından 15 günde bir düzenlenen, İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

AK Parti’de Başkanlar Toplandı
Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu katıldı.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda bakanlıklar, İl Özel İdaresi, belediyeler ve diğer kurumların çalışmaları, yatırım ve projeleri ile Konya’nın sorunları, belediyelerin kültürel ve sosyal faaliyetleri ve Kurban Bayramı hazırlıkları ele alındı.

“TEK AMACIMIZ HALKIMIZIN MUTLULUĞU”
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, toplantıda bakanlıkların yanı sıra yerel yönetimlerin 2013 yılı yatırım ve hizmetlerde gelinen son durumlar, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni döneme dair uygulama hazırlıkları, Kurban Bayramı hazırlıkları ile Konya’nın sorunlarının ele alındığını kaydetti.

İl Başkanı Sorgun, “Partimiz, siyaset yerelde başlar felsefesiyle yola çıktığı için bugün Türkiye’nin birçok yerinde AK Partili belediyelerimiz, ciddi başarı öykülerine imza atmıştır. Konya da, bu başarılı öykülerdeki en güzel yerini almaya devam etmektedir. Belediye ve İl Özel İdaremiz, yıllardır şehrimize kazandırdıkları hizmetlerle Konya’yı geleceğin gözde kentleri arasına sokmayı başarmıştır. Bu toplantılarla da amacımız bu çıtayı daha yukarılara çekebilmenin yollarını aramak, istişarelerde bulunmak, eksiklik veya aksaklıkların tespitini yaparak halkımıza en iyi şekilde hizmet edilmesini sağlamaktır. Çünkü AK Parti belediyeciliğinde hep daha üstünü zorlamak vardır ve Allah’a şükürler olsun ki, bunu zorlayan belediyelere sahibiz. AK Parti Ailesi olarak bizlerin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önceliğimiz halkımızın memnuniyeti mutluluğudur. Bizler, kendimizi milletimizin mutluluğunu sağladığımız sürece başarılı sayıyoruz. Dolayısıyla da tüm çaba ve mücadelemiz de buna yönelik olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA