Ceylan: Erbakan'ı Ergenekon zehirledi

Hasan Hüseyin Ceylan, Necmettin Erbakan’ın Ergenekon tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü iddia etti.

Ceylan: Erbakan'ı Ergenekon zehirledi
Beyaz TV 'de yayınlanan Objektif programına katılan eski Refah Partisi milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan çarpıcı iddialarda bulundu. Bülent Ecevit 'i hastanede zehirleyen birtakım güçlerin 1999-2001 yılları arasında Necmettin Erbakan 'ı hedef aldığını iddia eden Ceylan, Erbakan 'ın belirtilen tarihler arasında adım adım zehirlendiğini öne sürdü.

Sunucu Kadir Çelik 'in iddialarını somutlaştırmasını istemesi üzerine bunun için erken olduğunu ifade eden Ceylan, Bülent Ecevit 'i zehirleyen güçlerin izlerinin sürüldüğü takdirde Erbakan 'ı zehirleyen kişilerin kim olduğununun öğrenilebileceğini söyledi.

Necmettin Erbakan 'ın Ergenekon tarafından zehirlendiği konusunda ısrarını sürdüren Ceylan, bildikleri konusunda şu anda konuşamayacağını, ilerleyen süreçte savcılığa konuyla ilgili şikayette bulunacağını kaydetti. Ceylan, Erbakan 'ın hangi yolla zehirlendiğinin sorulması üzerine, ''Doktor marifetiyle, iğne ve serumla'' cevabını verdi.

Erbakan Cumhurbaşkanı Olacaktı

Ceylan, hiçbir sağlık sorunu yaşamayan Necmettin Erbakan'ın günlük yaşantısında sağlığına çok dikkat ettiğine dikkat çekerek, Erbakan'ın Cumhurbaşkanlığı için güçlü bir aday olduğunu ve bu nedenle zehirlenmiş olabileceği iddiasında bulundu.

28 Şubat sürecinin sürmekte olduğunu belirten Ceylan, konu hakkında somut delilleri ilerleyen süreçte yargı ve kamuoyu ile paylaşacağını yineledi. BEYAZ GAZETE