Aziz Yıldırım'dan Muş'a Olimpik Havuz Yapma Sözü

Muş Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan Muş'a olimpik yüzme havuzu yapma sözü aldı.

Sosyal Destek Programı çerçevesinde düzenlenen gezide, Muşlu çocuklarla İstanbul'a giden dernek yöneticileri, kente döndükten sonra Vali Vedat Büyükersoy'u makamında ziyaret etti.

İstanbul'da görüştükleri Aziz Yıldırım'dan olimpik havuz sözü aldıklarını ifade eden Dernek Başkanı Hakkan Kublay, "Başkanımız, Muş'ta havuz olmadığını duyunca bize havuz yapma sözü verdi. Biz de bu sözü ilk olarak sizinle paylaşıyoruz. 5 dönümlük bir arsa tahsis edilmesi halinde, kente kapalı olimpik havuz yapılacak" dedi.

Yıldırım'ın verdiği sözün kendilerini mutlu ettiğini belirten Vali Büyükersoy, bu durumdan son derece memnun olduklarını söyledi.

Büyükersoy, "İnşallah burada sözü verilen havuz inşa edilir ve çocuklarımız yüzme öğrenir. Çünkü her yıl Murat ve Karasu nehirlerinde yüzme bilmedikleri için hayatını kaybeden çocuklarımız var. Öte yandan havuzun yapılması halinde Muşlu gençler yüzme sporuna yönelecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA