Hanife Teyze Artık Sokağa Çıkabilecek

Bodrum Mumcular Kurudere Köyü'nde yaşayan ve kan pıhtılaşması sonucu Nisan 2013'de geçirdiği operasyon ile sol bacağı diz altından kesilen Hanife Sarı'ya (74) Bodrum Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye temin edildi.

Hanife Teyze Artık Sokağa Çıkabilecek
Kurudere'de bulunan evine yapılan ziyarette Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tekerlekli sandalyeyi Hanife Sarı'ya teslim ederken bundan böyle her ihtyacında bizzat kendisini aramasını istedi.

Başkan Mehmet Kocadon; “Hanife Teyze'nin akrabaları yaklaşık üç gün önce köy ziyaretimiz sırasında kendisinin bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söylediler. Bodrum Belediyesi olarak tekerlekli sandalyeyi temin edip bugün kendisini ziyaret ederek teslim ettik. Daha önce hiç görmediğim Hanife Teyzemi evinde ziyaret ederek ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi kendi ellerimle teslim etmek beni daha da mutlu etti. Hanife Teyzemizin bundan sonraki tedavileri için gerekli ulaşım ihtiyaçları da Bodrum Belediyesi tarafından karşılanacak. Ziyaretim sırasında kendisi bana geçen sene yaşadığım talihsiz olayları duyduğunu ve benim için hep hayır duası ettiğini söyledi.

Benim Hanife Teyzem gibi zor günlerimde dualarıyla hep yanımda olan, köylerimizde yaşayan halkıma vefa borcum var. Bu vefa borcumu ödemek için elimden ne gelirse yapmaya gayret edeceğim” dedi.

Tekerlekli sandalyeyi kendisine getiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür eden Hanife Sarı ise “Allah yolunu açık etsin. Ne O ne de ailesi bir daha kötü gün yaşamasın. Bana ve tüm mahallelimize, köylümüze hizmet getiren herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA