Ak Parti’li Erdem’den Aydın Belediyesine Doğalgaz Eleştirisi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, doğalgaz boru hattının 3 yıl önce geçtiği Aydın’da belediyenin doğalgaza ulaşımı geciktirdiğini iddia etti.

Ak Parti’li Erdem’den Aydın Belediyesine Doğalgaz Eleştirisi
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, sosyal paylaşım sitesindeki takipçileriyle Aydın’daki doğalgaz altyapı çalışmalarını masaya yatırdı. Aydın’da doğalgaza ulaşım noktasında yaşanan süreç hakkında takipçilerine bilgiler veren Erdem, takipçileriyle doğalgaz konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Doğalgaz ana hattının 3 yıl önce Aydın’da geçtiğini anımsatan AK Parti’li Mehmet Erdem, Aydın Belediyesi’nin Aydınlıların doğalgaza ulaşımını geciktirdiğini iddia ederek, “Botaş tarafından Aydın’da doğalgaz boru hattının getirilmesinin üzerinden 3 yılı geçti. Doğalgaz dağıtım ihalesi yapılalı 3 yıl oldu. Doğalgazın Aydın’da kullanılması 3 yıl geciktirildi. Çünkü Aydın Belediyesi, doğalgaz dağıtım şirketinin şehrin içerisine girmesine izin vermedi ve geciktirdi. Şimdi de halk içerisinde doğalgazdan memnuniyet olunca, Aydın Belediyesi 3 yıldır geciktirdiği bu hizmeti sahiplenmeye çalışıyor. Ne kadar garip değil mi?” dedi.

Doğalgaz alt yapı çalışması yapılan cadde ve sokakların bozulduğunu savunan Erdem, çalışma yapılan yolun trafiği olumsuz etkilemesine tepki göstererek, “Bir de doğalgaz boru hattının geçtiği sokakların haline bakın. Asfaltı kesip kanal açıyorlar sonra da kapatıp beton döküyorlar. Dökülen beton sonra Afrika'daki yollar gibi olmuş. Beceriksizlik diye buna denir. Gidin Ankara'ya veya Denizli'ye doğalgaz hattı nasıl döşenmiş bakın. Asfaltı kesersin sonra da asfaltı tekrar makine ile çekersin. Makineniz yoksa Melih Gökçek'ten eski bir makine isteyelim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA