Ak Parti Ordu Milletvekili Ünal'ın Ziyaretleri

ORDU - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Perşembe ilçesinde vatandaşlarla buluşarak incelemelerde bulundu.

İlçenin Karapınar köyü Karavaiz Mahallesi'ne yapılması planlanan çok amaçlı sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği tesisin kurulması planlanan alanda incelemelerde bulunan Ünal, bölgedeki köylerin tamamının faydalanabileceği çok güzel bir tesis yapılacağını söyledi.

Beş bin metrekare alan üzerine kurulması planlanan tesisin yapılacağı alanda incelemelerinin ardından konuşma yapan Ünal, "Buraya futbol turnuvalarının düzenlenebileceği, öncelikle semt sahası yapacağız. Onun dışında da gerekli çevre düzenlemeleri yapılarak, mesire yeri gibi de kullanılabilecek. Burada çok amaçlı bir spor tesisi olmuş olacak. Vatandaşlarımız burada pikniklerini yapabilecek, şenliğini düzenleyebilecek. Belki de Perşembe ilçemizde bu bir ilk olacak, böyle kapsamlı bir etkinlik olmuyor burada. En büyük etkinlik burada olur, buraya da yakışır inşallah çok güzel çok amaçlı bir saha oluşturulur" dedi.

Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık ise, "Bize gelen başvuru evrakını ilgili birimlere göndereceğiz. Gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra, istenen şeyin projesi hazırlandıktan sonra ödenek gelir gelmez biz de hemen bu konuda gerekeni yapacağız. İnşallah hayırlı olur, çok güzel bir çalışma olur" diye konuştu.

Ünal, daha sonra vatandaşlarla tesis alanını gezdi.

Milletvekili Fatih Han Ünal'a Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı, OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Aksu, AK Parti Perşembe İlçe Başkanı Kemal Bahtiyar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Suat Ayaz ile vatandaşlar eşlik etti.

Kaynak: AA