Vali Savaş, Bayram Kutlama Mesajı Yayımladı

MANİSA - Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Ramazan ayında yaşanan birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygusunun diğer günlere de yayılmasını dilediklerini belirtti.

Ramazan Bayramı nedneiyle bayram kutlama mesajı yayımlayan Vali Savaş, Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunun yaşandığını bildirdi.

Manisa'da Ramazan ayın boyunca devlet-vatandaş işbirliğinin, birlik ve beraberliğinin, dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiğini ifade eden Vali Savaş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Gelenekselleşen iftar programlarının en güzel manevi iklimiyle birlikte, güzel kentimizin güzel insanlarının taleplerini karşılamaya, sorunlarını olabildiğince çözmeye, insanlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Manisalı hayırseverlerimiz de Ramazan ayının ruhuna uygun olarak yardımseverlik duygularını harekete geçirip fitre ve zekat vererek, yardımlar yaparak ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp hayırların en güzelini yaptılar. Ramazan ayı boyunca artarak yaşadığımız birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygusunun diğer 11 aya da yayılması en büyük dileğimizdir. Dargınları barıştıran, sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bayramın sevinç ve mutluluğunu, vatan uğruna can veren şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz, yaşlılar, hastalar, yetimler ve yakınlarımız ile paylaşmak çok vefalı, anlamlı ve huzur veren bir davranış olacaktır."

Vali Savaş, Ramazan Bayramı nedeniyle birim amirleri, memurlar ve halkla bayramlaşma'nın Perşembe günü saat 10.30'da Öğretmenevi Salonunda yapılacağını sözleirne ekledi.

Kaynak: AA