Sedat Yalçın Bursalıların Ramazan Bayramını Kutladı

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, bayramların insan ilişkilerinin güçlendiği ve umutların yeşerdiği özel günler olduğunu vurgulayıp, “Bayramları bayram yapan onları yaşayan ve yaşatandır.

Sedat Yalçın Bursalıların Ramazan Bayramını Kutladı
Ülkemizin geleceği ve daha güzel günler için herkesin birbirini anlamaya çalışması gerekmektedir” dedi.

Sedat Yalçın, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yalçın, bayramların kaygı ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günler olduğunu hatırlattı. Yalçın, ”Bu bayram da dargınlarımızı kırgınlıklarımızı unutalım. Birlik ve dayanışmamızı artırıp, geleceğe yönelik umutlarımızı her şartta koruyalım. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayıp, yaşamlarımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlayalım. Unutmayalım ki, bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır” dedi.

Yalçın, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Bayramlarımız, özellikle de bu tür dini bayramlarımız bizler için aynı zamanda bir sevinç, coşku ve daima bir umut tazeleme günleri olmuştur. Çocukluğumuzun o huzur veren bayramlarını ve bayramlarda oluşan sevgi ortamını hangimiz unuta bildik? İşte bu güzelliklerin hepsi nasıl ki nesiller boyu yaşatılarak, bizlere kadar ulaştıysa, bizler de aynı şekilde gelecek nesillere bunu en güzel biçimde aktarabilmeliyiz. Ülkemizin geleceği ve daha güzel günler için herkesin birbirini anlamaya çalışması gerekmekte. Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, yüreklerimizdeki hoşgörü, yüzümüzdeki gülümsemedir.”
Daha mutlu ve kalkınmış bir Türkiye, daha güvenli ve gelişmiş bir Bursa için gece gündüz görev başında olduklarını ve kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak çalıştıklarını hatırlatan AK Parti İl Başkanı Yalçın, mesajını şöyle tamamladı:
“Biz çocuklarımızın geleceği için, onların gurur duyacakları bir ülke ve küresel marka şehirler yarışında öne çıkan bir kent oluşturmak için çabalıyoruz. Bu bayramda da dostluklarımızı, birlik ve bütünlüğümüzü pekiştirerek yola daha güçlü ve moralli biçimde devam etmek niyetindeyiz. Parti teşkilatlarımız olarak milletimizin derdine çare, sevincine ortak olabilmek gibi büyük bir şerefle yerine getirdiğimiz görevimizi yapmış olmanın mutluluğunu bu bayramda da tüm halkımızla paylaşıyoruz. Milletimizin bize gösterdiği teveccüh ve güven, geleceğe yönelik tüm umutlarımızı pekiştiriyor. Bu arada bizler bu güzel ülkemizde bayram sevinicini yaşarken maalesef dünyanın birçok yerinde bayram sevincini yaşayamayan insanlar da var. Bu hazin durumları da aklımızdan çıkarmadan, bu bayrama buruk gönülle giren her insanın hüznünü ve acısını da yüreklerimizde taşıyoruz, onlar için de dua ediyoruz. Bu duygularla bütün milletimizin günlerinin şeker tadında ve bayram sevinciyle geçmesi diliyorum. Tüm Bursalı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum, selam ve saygılarımı sunuyorum.”
Kaynak: İHA