Karataş'tan Ergenekon Davası Yorumu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin Dikili ilçe teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde Ergenekon davasının sonuçlarını değerlendirdi.

Karataş'tan Ergenekon Davası Yorumu
Karataş, bu kararla milletimizin vicdanı sızlamış, adalete olan güven ve inancının sarsıldığını belirterek "Habur’da kendini gösteren PKK’yı Ak’lama faaliyetlerinin devamı olan bu karar, mazur ve masum görülecek basit bir adli karar değildir. Mehmetçiğimizin çekildiği, üniformalı PKK bölücülerinin cirit attığı vatan toprakları ve Türk Milleti bunu hak etmemektedir" dedi.

Önümüzdeki yerel seçimlerin AK Parti için 'sonun başlangıcı' olduğunu kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Karataş, milli muhalefetin tek merkezinin partileri olduğunu söyledi.

MHP TÜM OYUNLARI BOZACAKTIR
Karataş, çözüm sürecine yüklenerek şöyle konuştu: “Çözüm denen yıkım sürecinin başından bu yana iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. PKK üzerine en fazla kara operasyonunu gerçekleştiren, en büyük darbeyi vuran ve Genel Kurmay başkanlığı görevini yapan bir komutanın İmralı canisiyle bir tutulması son derece hazin ve düşündürücüdür. Milletimizin algısında PKK’ya dokunan yanıyor anlayışını hakim kılan bu karar vicdanlarda kabul görmemektedir. Bu kararla milletimizin vicdanı sızlamış, adalete olan güven ve inancı sarsılmıştır. Milletimiz şimdi sıra kimde sorusunun cevabını aramaktadır. Fakat planları ne olursa olsun, hangi ihanet şebekelerini devreye sokarlarsa soksun MHP ve Türk Milliyetçileri var oldukça tüm planları bozulacaktır. Önümüzdeki yerel seçimler de AKP için sonun başlangıcı olacaktır. Bizlerin birlik ve beraberliği ihanet odaklarının korkulu rüyasıdır. Milli muhalefetin tek merkezi olan MHP, AKP hükümetinin de tek alternatifidir. Türk milletine reva görülen adaletsizliği ortadan kaldıracak tek parti MHP ve onun tek başına iktidarıdır.”
Kaynak: İHA