Hakkari'de Polis Vatandaş İftarda Buluştu

HAKKARİ - Yüksekova ilçesinde polis ve vatandaşlar iftarda bir araya geldi.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Öğretmenlerevi bahçesinde verilen iftara esnaf, vatandaş, sivil toplum örgütleri, kamu kurum kuruluş temsilcileri ve mülki idare amirlerinin aralarında olduğu yaklaşık 700 kişi katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Allah'ın Ramazan Bayramı'nı bütün insanlık ve İslam alemine gerçek bir bayram olarak geçirmesini temenni etti.

Dünyaya göre küçük bir ilçede, az sayıda insan olarak beraber yaşadıklarını kaydeden Tikdağ, "Burada birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik, diyalog, paylaşma ve beraber olmanın el üstünde tutulması çok önemlidir. Bu duygularla arkadaşlarımız bir iftar sofrası düzenlemişler. Maalesef epey zamandır insanlarla aramıza şeytan bazı şeyler sokmuş, devletle toplum kaynaşması anlamında bir sıkıntı bir soğukluk hasıl olmuştu. Bu sıkıntı ve soğukluğun bugün bir parçasının daha eriyor olması bizi mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra çeşitli vesilelerle yine bir araya gelmek nasip olur ve bu sıkıntıları ortadan kaldırır" dedi.

Yüksekova Emniyet Müdürü İbrahim Emre de iftara katılan herkese teşekkür etti.

İftara, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Sabih Kayhan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, mahalle muhtarları, daire amirleri, esnaf ve vatandaş katıldı.

Kaynak: AA