Osmanlı Camii'nde Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Osmanlı Camii'nde yaz Kur’an kurslarının sona ermesi münasebetiyle kapanış programı düzenlenerek, başarılı kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi.

Osmanlı Camii'nde Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı
Osmanlı Camii'nde öğle namazı öncesinde düzenlenen kapanış programında dernek başkanı Celalettin Tosbatlı ve hayırsever vatandaşların desteği ile alınan bisiklet ve çeşitli hediyeler başarılı öğrencilere takdim edildi. Programda konuşan Müftü Vekili Abdülvahap Teker, Peygamberimizin (S.A.V) ‘Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğretendir’ hadisi şerifini örnek göstererek, kursa katılan öğrenci ve kurs öğreticilerine yaptıkları işin, aldıkları eğitimin öneminden bahsetti. Kursiyer öğrencilerin kurslardan sonrada günlük hayatta Kur’an-ı Kerim’i düzenli olarak okumaları tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından yaklaşık 180 kursiyerin katıldığı yaz Kur’an Kursu'nda başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Başarılı olan öğrencilerden İbrahim Gedik, Furkan Özgan, İbrahim Ünal, Hafize Ege, Furkan Aygün, Yağmur Tırpan ve Elif Naz Uysal’a bisiklet hediye edildi. Ayrıca yaz Kur’an Kursu süresinde vakit namazlarına en çok katılan Hüseyin İnce’ye de tablet bilgisayar verildi.

Yine Tuğba Mardin ve Emine Keskin de MP3 ve MP4 çalar ile ödüllendirildi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA