Ardahan'da Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Ardahan’da alt yapı çalışmaları ile birlikte yol kaplamaları hızla devam ediyor.

Ardahan'da Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, göreve gelmeden önce Ardahan’ı Şantiyeye çevireceklerine dair halka söz verdiklerini bu doğrultuda göreve başladıkları günden bugüne projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

Ardahan’ın yıllardır kangren haline gelmiş birikmiş alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözmek için, Başkan Köksoy’un uygulamaya koyduğu projelerin bir kısmı gerçekleşerek hizmete sokulurken, diğer büyük projelerden bazılarının çalışması devam ediyor, birkaç büyük projede ihale sürecine girildi.

Kanalizasyon şebeke hattı ve doğalgaz hattı çalışmaları devam ederken çalışmalar sırasında meydana gelen olumsuzluklar hakkında değerlendirmelerde bulanan Başkan Köksoy, “Bilindiği gibi şuan Ardahan’ımızda Kanalizasyon ve Doğalgaz çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmalar planlandığı gibi yürümektedir. Çalışmalar sırasında vatandaşımıza verdiğimiz sıkıntının farkındayız ancak bu Ardahan’ın geleceği için çok çok önemlidir. Doğalgaz ana hatları çekildikten sonra abone bağlantıları hızla yapılmaktadır. yol yapımı ve tamirleri ile birlikte alt yapının bırakmış olduğu sıkıntılar ortadan kaldırılacaktır. Şuanda yol çalışmaları Halit paşa caddesi,Tekel75 caddesi, Alpaslan caddesi ve Koca Mustafa caddesinde çalışmalar hızla devam etmektedir. Önümüzdeki haftalarda sıcak karışımla birlikte hızla neticelendirilmiş olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA