Özel Harekat Polisi, Şehit Yakınları ve Gazileri İftarda Buluşturdu..(cumaya)

Bursa Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi tarafından düzenlenen iftar, polis şehit yakınları, gaziler ve ailelerini buluşturdu.

Özel Harekat Polisi, Şehit Yakınları ve Gazileri İftarda Buluşturdu..(cumaya)
İftara katılan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, “Bu vatan için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizin emaneti ailelerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Özel Harekat Şubesi bahçesinde düzenlenen iftara Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna ile şehit polis yakınları, gazi polisler ve özel harekat şubesi personelleri ile aileleri katıldı.

250 kişinin aynı sofrada buluştuğu iftarda duygulu anlar yaşandı. Şehit Polis Oktay Özçelik’in babası İlhan Özçelik, “Şehidimiz yıllar önce aramızdan ayrıldı. Ancak bize gösterilen bu vefa gerçekten çok anlamlı. Oğlumun mesai arkadaşları bizi hiç yalnız bırakmıyor. İftar sofrasında da oğlumun cesur yürekli arkadaşlarıyla bir arada bulunmaktan büyük onur duydum” dedi.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da “Sofraya baktığımda bir yandan şehit aileleri ile gazilerimiz bir yandan emekli polislerimiz ve diğer yandan da mevcut şube personellerinin ailelerini görüyorum. Emniyet teşkilatı olarak halkımızın huzuru ve can güvenliği için görevimizi ifa ederken bir yandan da personelimizin moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmamız lazım. Bu vatan için canlarını hiçe sayan meslektaşlarımızı ve şehitlerimizi unutamayız” diye konuştu.

Kaynak: İHA