"Kadir Gecesi" Mesajı

ERZURUM - Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan ramazanın sonuna yaklaşırken, Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Cengiz, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'nin insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kuran'ın indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gece olduğunu vurguladı.

Kur'an-ı Kerim'in, herkese en doğru yolu gösteren ilahi bir ışık olduğunu ve O'nun değerinin, içeriğinin ve anlamının her zaman güncelliğini koruduğunu belirten Cengiz, şunları kaydetti:

"Mübarek ramazan ayının son günlerini idrak ederken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne de ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. Günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, insanlık için de sıkıntıların son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur."

Kaynak: AA