Darp Edilen Kadın Yardım Bekledi

Konya’da bir eğlence merkezinde çalıştığı öğrenilen kadın, iddiaya göre, eve giderken yanında bulunan erkek arkadaşı tarafından dövülerek sokağa atıldı.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Dere Suyu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir eğlence merkezinde çalıştığı öğrenilen S.A. (30), yanında bulunan erkek arkadaşıyla ticari taksiye binerek iş yerinden ayrıldı. Eve doğru giderken bilinmeyen bir nedenden S.A. ve erkek arkadaşı arasında tartışma başladı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ticari taksiyi durduran erkek arkadaşı kadını otomobilden indirerek tekmelemeye başladı.

Ticari taksi sürücüsü olay yerinden uzaklaşırken, erkek arkadaşı da kadını yere yatırarak dövdükten sonra olay yerinden ayrıldı. Arkadaşı tarafından darp edilen kadını gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Sokakta yardım beklerken olayı anlatan kadın, “Beni iş yerimden aldı. Ben ev tuttum, daha taşınmadım. O da bana gidelim, ben de kalalım dedi.

Ticari taksiye bindik gidiyorduk, taksi içerisinde tartışmaya başladık. Sonra taksiden indik beni tekmeleyerek dövmeye başladı.

Taksiye geri binecektim ama taksici kaçtı” dedi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadın Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan incelemeler sonucu kadının alkollü olduğu belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA