Ato Yönetiminden Kaymakam Nalbanta Veda Yemeği

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 5 yıldan bu yana başarılı çalışmalara imza atan Kaymakam Nihat Nalbant’a; Ayvalık Ticaret Odası (ATO) tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

Ato Yönetiminden Kaymakam Nalbanta Veda Yemeği
Kaymakam Nihat Nalbant’ın, Ankara Vali Yardımcılığına atanması nedeniyle önceki akşam Sızmahan Butik Otel’de ATO yönetimi tarafından düzenlenen nezih veda yemeğine; Kaymakam Nalbant’ın yanı sıra eşi Nihal Nalbant, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Canlı, İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar, ilçede görev yapan medya kuruluşlarının temsilcileri ile ATO yöneticileri katıldı.

Sızmahan Otel’in müthiş bir ambiyansa sahip iskelesinde ATO Başkanı Rahmi Gençer ile ATO Meclis Başkanı Ahmet Şefik Süner öncülüğünde ATO yönetiminin konuksever ev sahipliğinde gerçekleşen veda yemeği oldukça zengin menüsüyle dikkat çekti.

Gecede konuşan ATO Başkanı Rahmi Gençer, düzenledikleri veda yemeğinin burukluğuna dikkat çekerek, “5 yıldan bu yana Ayvalık’ta görev yapan Sayın Kaymakamımız Nihat Nalbant, Ayvalık’tan beden olarak ayrılıyor ama yüreği hep burada kalıyor. Çünkü o artık gerçek anlamda bir Ayvalıklıdır” diye konuştu.

ATO Başkanı Gençer daha sonra Kaymakam Nalbant’a zeytin dalından oluşan bir plaket takdim ederek geceye adeta damgasını vururken, ATO Meclis Başkanı Ahmet Şefik Süner’de Kaymakam NihatNalbant’ın eşi Nihal Nalbant’a bir hediye verdi.

KAYMAKAM NALBANT HÜZÜNLÜ
Gecede konuşan Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, ATO tarafından düzenlenen veda yemeğinin eşi Nihal Nalbant ile 32. evlilik yıldönümüne tesadüf ettiğini ve bu yüzden de söz konusu yemeğin kendileri için anlamının bir kat daha arttığını söyledi.

Kaymakam Nalbant yaptığı konuşmada, Ayvalıkta görev yapmaktan ve görev yaptığı süre içinde ilçede yepyeni dostluklar edinmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ayvalıktaki 5 yıllık görev süresince geriye dönüp baktığında, Ayvalıklıların kendisine verdiği destekleri hatırlayacağını vurgulayan Kaymakam Nihat Nalbant, bundan sonra görev yapacağı Ankara’da dahil olmak üzere Türkiye’nin neresinde olursa olsun Ayvalık’ın gönüllü elçisi olacağını ve Ayvalık’ı asla unutmayıp, fırsat buldukça ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA