Kooperatiften Esnafa Atm Jesti

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, yeni binasının altında banka ATM'sini hayata geçirdi.

Kooperatiften Esnafa Atm Jesti
Samsun'da uzun yıllardır esnafın yanında olan Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, hizmete geçirdiği yeni kooperatif binasının ardından, esnafa ve çevre halkına daha iyi ve kaliteli hizmet için anlaşmalı olduğu bir kamu bankasının ATM’sini faaliyete geçirdi.

Kooperatif binası altına yerleştirilen ATM'yi esnaf, sanatkar ve vatandaşların 7 gün 24 saat kullanabileceğini söyleyen Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, "Esnaflarımız ve vatandaşlarımız bu ATM'yi her kredi kartıyla kullanabilir. Ayrıca kredi ödemek zorunda olan esnaflarımız hafta sonuna takılmadan kooperatifimiz kapalı olsa da bu ATM'den işlem yapıp ödeme yapabilir. Tüm vatandaşlarımız ayrıca emekli maaşını bile bu ATM’yi kullanarak işlerini halledebilecek. Esnaf ve sanatkarımıza hizmet edebilmek için sürekli yarış içerisindeyiz. Türkiye sıralamasında yapı istikrar ve büyüklük olarak ilk 20'nin içerisindeyiz. Esnaflarımıza faydalı olmak için ekibimizle canla başla çalışıyoruz" dedi.

Hedeflerinin arasından kooperatife bir de cenaze aracı kazandırmak olduğunu söyleyen Başkan Metin Sinecek, "Esnaf ve sanatkarımız için daha kredi desteği haricinde nasıl yanında olabilirizi de sorgulayıp önümüzdeki aylarda kooperatif malı olacak bir cenaze aracı da tahsisi etmeyi düşünüyoruz. Buna benzer hizmetleri sunmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA