Havalimanı İnşaatı Çalışanlarıyla İftarda Buluştular

ORDU - Ordu Valisi Kenan Çiftçi ve AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında çalışan işçilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğinin ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Çiftçi, ekmeğini taştan çıkartan havalimanı işçileri ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Çiftçi, "Ordu-Giresun Havalimanı inşaatının tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah proje tamamlanıp havalimanına ilk uçak indiğinde Ordu ve Giresunlu hemşehrilerimiz sevinç gözyaşları dökecektir" dedi.

Vali Çiftçi, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin denize yapılan ilk havalimanı inşaatımızın mutfağında çalışan, ekmeklerini taştan çıkartan işçilerimiz ile iftar açtık. Onların fedakarlıklarıyla bu hava limanımız bizim, Ordu ve Giresunlu vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Kütahya'daki görevimiz sırasında da böyle havaalanına gittik geldik. İlk uçak indiğinde mutluluk gözyaşları döktük. Bu arkadaşlarımızın sayesinde bu havaalanı yapıldığında da herkes çok sevinecek. Temennimiz projenin bir an önce tamamlanması. Bu konuda herkes elinden geleni yapıyor."

AK Parti Ordu Milletvekili Ünal ise Ordu-Giresun Havalimanı inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, "İşçilerimiz 24 saat vardiya usulü ile çalışıyorlar. Bu vardiya sisteminde bulunan işçi arkadaşlarımız ile orucumuzu beraber açmaktan dolayı çok mutluyuz. Öncelikle bu güzel çalışmaları yürüten müteahhit firmamıza teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımızın verdiği emeklerin gerçekten ne güzel sonuçlar doğurduğunu görüyoruz. Çok hızlı bir ilerleme var. İnşallah bu proje hepimizin yüz akı olacak" dedi.

Yemeğe, Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak da katıldı.

Kaynak: AA