Sultanhisar’da Yaşlılar Daha Huzurlu Yaşayacak

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde yapılacak olan 60 yataklı ve her türlü sosyal yaşam alanına sahip lüks huzurevinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sultanhisar’da Yaşlılar Daha Huzurlu Yaşayacak
Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, yaşlıların daha huzurlu bir ortamda vakit geçirmesine sağlayacak olan bu tesisin yapılması konsuunda kendilerine destek veren herkese müteşekkir olduklarını söyledi.

Temeli atılan 8 milyon TL tutarındaki huzurevinin 400 günde tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.
Sultanhisar ilçesinde Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sultanhisar Belediyesi işbirliği ile yapımına başlanan Huzurevi için temel atma töreni düzenlendi.

Törene; Aydın Valisi Kerem Al, Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gönül Durulan, Aydın PTT İl Müdürü Muslu Uslu, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Sultanhisar Emniyet Amiri Özgür Çetin Çınar, Meclis Üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende Vali Kerem Al, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gönül Durulan, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal kısa birer konuşma yaparak yaşlıların sahip çıkılmasının önemine değindiler. Konuşmalardan sonra Roman Dans Gösteri Grubunun gösterileri izleyenlerden alkış aldı.

60 yataklı, 4 katlı, 1800 m2 ve yaklaşık maliyeti 8 milyon TL. olan Sultanhisar Huzurevinin arsası Sultanhisar Belediyesi tarafından karşılandı. 400 günde tamamlanarak hizmete girecek olan huzurevinin temeline ilk harcı Vali Kerem Al, Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal butona birlikte basarak attılar.
Kaynak: İHA