Pazarlar'da Huzur Toplantısı

Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği tarafından vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Belediye Kıraathanesi'nde huzur toplantısı gerçekleştirildi.

Pazarlar'da Huzur Toplantısı
Huzur toplantısında, yürürlüğe giren trafik cezaları, alkol yasası, meyve alım merkezinin güvenliği, dolandırıcılık, sahte para ve asayiş konusunda bilgi verildiği, trafik kurallarına tam uyulması gerektiği ve ehliyetsiz hiçbir aracın kullanılmaması gerektiği anlatıldı.

İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede güvenli ortamın sağlanmasında ve suçların önlenmesinde polis vatandaş işbirliğinin büyük önem taşıdığını belirterek, "Huzur toplantısı vesilesiyle Pazarlar’ın güvenliğini pekiştirmeyi amaçlıyoruz. 155 Polis İhbar Hattı'na yapılan her başvuru ve ihbar hassasiyetle takip ediliyor. Bu sebeple şüpheli gördüğünüz durumlarda 155 hattını aramakta çekinmeyiniz" dedi.

İlçenin huzuru ve güveni açısından gece gündüz çalışıldığını hatırlatan İlçe Kaymakamı İshak Çınar da, devlet vatandaş işbirliğinin önemini vurguladı. Vatandaşların kolluk kuvvetlerine yardımcı olması gerektiğinin altını çizen Kaymakam Çınar, vatandaşlara büyük görev düştüğünü hatırlatarak, ilçedeki sorunları yakından takip etmeleri olumsuz durumlarda polise haber verilmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantıya katılan ilçe sakinleri ise, bu tür toplantıların belli zamanlarda düzenlenmesinin çok faydalı olduğunu belirttiler.

Huzur toplantısına İlçe Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA