Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Yöneticileri Maden'de Toplandı

ELAZIĞ - Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü yöneticileri, Maden ilçesinde bir araya geldi.

Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesince organize edilen ve her ay bir ilçede yapılması planlanan izleme, değerlendirme ve koordinasyon toplantıları devam ediyor.

Bu kapsamda Maden Hükümet Konağı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Veysel Doğanay, amaçlarının il genelinde neler yapıldığını ve nelerin yapılması gerektiğini ortaya koymak olduğunu belirtti.

Toplantılarda, İlçe Toplum Sağlığı Merkezlerinin yeni yapılanmada karşılaştıkları sorunların değerlendirildiğini kaydeden Doğanay, "Bu ay Maden ilçemizi değerlendirdik. Bu toplantılar sayesinde diğer ilçelerden gelen Toplum Sağlığı Merkezleri sorumlu hekimlerimiz de kendi ilçeleri ile diğer ilçeleri karşılaştırma imkanı buluyor. Toplantılarımız her ay bir başka ilçede olmak üzere devam edecek" ifadesini kullandı.

Toplantıya, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve ilçelerin Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimleri katıldı.

Kaynak: AA