Armutlu Yolu Asfalt Çalışması Tamamlandı

Yalova'nın Armutlu ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Birkan, ilçenin Yalova girişi ile Gemlik Girişi arasında yer alan 5 kilometrelik yolun sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını duyurdu.

Armutlu Yolu Asfalt Çalışması Tamamlandı
Armutlu ilçesinde Yalova girişi ile Gemlik girişi arasında kalan yolunun asfaltlama çalışmaları tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Yolun asfaltlanmasında destek olan Karayolları Genel Müdürü Sayın Mehmet Cahit Turhan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım'a teşekkür eden Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, "Daha önceleri stabilize asfalt olarak hizmet veren karayolu, araçlar ve kullanıcıları için çeşitli olumsuzluklar meydana getiriyordu. Kaliteli ve rahat bir yolculuk için ilk etapta Yalova girişi, ilçe merkezi, iskele ve Yılandar mevkii ile Gemlik girişi arasında stabilize dolgu malzemesiyle tasviye edilerek sıcak asfalt dökülmeye uygun hale getirildi.

İkinci etap olarak ise bu güzergahlarda ilçemiz Yalova girişi ile Gemlik girişi arasında bulunan yaklaşık 5 kilometrelik karayolunun sıcak asfaltlama çalışmaları tamamlanarak hizmete sokuldu. Kısa sürede çalışmaları tamamlanan bu yollarımız trafik akışının en yoğun olduğu güzergahlar olması nedeniyle oldukça önem arz ediyor. İlçemizi her yönden geliştirip güzelleştirecek projelerimizi yaparken yollarımızı da son derece önemsiyoruz. Armutlu ilçesine yapmış oldukları yardımlar için Karayolları Genel Müdürü Sayın Mehmet Cahit Turhan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ a teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA