Ak Parti Muğla Milletvekili Özden Açıklaması

MUĞLA - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, "Şu atmosfer her şeye bedel. Suriye'de, Mısır'da, Irak'ta ve birçok yerde Müslümanlar bu ortamdan, bu imkanlardan mahrum. Onları da dualarımızda unutmayalım" dedi.

Kıran köyünde iftar veren Özden, iftar öncesinde köyde yapımı devam eden cami inşaatı hakkında bilgi aldı ve bir süre köylülerle sohbet etti.

İftar sonrasında konuşma yapan Özden, Muğla'nın en uzak köşelerinden gelip iftar sofrasına katılanlara teşekkür ederek, "Şu atmosfer her şeye bedel. Suriye'de, Mısır'da, Irak'ta ve birçok yerde Müslümanlar bu ortamdan bu imkanlardan mahrum. Onları da dualarımızda unutmayalım. Orucumuzu açarken Müslüman kardeşlerimize de bol bol dua edelim" diye konuştu.

Özden, Muğla'nın tüm ilçelerinde Milletvekili Ali Boğa ile toplu iftar törenlerine katılıp ramazan geleneğini yaşatmaya çalıştıklarına işaret ederek, şöyle devam etti:

"AK Partili iki vekil olarak ramazan ayı boyunca, binlerce kişinin katıldığı iftar yemekleri ile bu geleneği yaşatıyoruz. Bu iftarlarda bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah'u Teala bizlere ve İslam alemine ağız tadıyla bir bayram yaşamayı nasip etsin."

İftara AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, belediye başkanları ile AK Parti İlçe teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA