Ömer Faruk Öz Doğanyol’u Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, beraberindeki partili heyetle birlikte Malatya’nın Doğanyol İlçesi’nde iftar programına katıldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ömer Faruk Öz Doğanyol’u Ziyaret Etti
Muhtarlar ve vatandaşlarla yapılan iftardan sonra Doğanyol’da esnafı gezen ve vatandaşları dinleyen Öz, çarşıda ve çay bahçelerinde oturan vatandaşlarla ve esnafla birlikte çay içip sorunlarını dinledi.

Güncel konularla ilgili gelen bazı soruları cevaplarken Öz şunları söyledi:

“AK Parti iktidarı döneminde tam anlamıyla devletle millet barıştı. Şu kutlu Ramazan ayında kardeşliğe, milli birlik ve beraberliğe vurgu yapmamız gerekiyor. Milli birlik ve beraberlik için çok önemli adımlar atıldı, atılmaya devam ediliyor. Bütün dezavantajlı gruplara sahip çıkıyoruz. Hiçbir dönem olmadığı kadar devlet müşfik ve kucaklayıcı yüzünü gösteriyor vatandaşa. Buna rağmen saldırarak, taş atarak tahrik etmeye çalışanların oyununu herkes görüyor artık. Bu oyuna gelmeyeceğiz.

Millete hizmet etmek en önemli gündemimiz. Şimdi sulama projelerini öncelikli olarak tamamlamak için bir çalışma yürütüyoruz. Kayısı üreticisinin sorunlarını uzun vadeli ve kalıcı yöntemlerle çözmek için çalışıyoruz. Günü kurtarmak değil eser bırakmaktır esas olan.”

Beraberindeki heyetle birlikte Gökçe Beldesini de ziyaret eden Ömer Faruk Öz, burada da vatandaşlarla sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi.

Gökçe Beldesi Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Doşer’in de katıldığı bu çay sohbetinde de vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini milletvekiline ilettiler.

Doğanyol ziyaretinde Milletvekili Ömer Faruk Öz’e AK Parti İl Başkan Yardımcıları Selim Çağlar ve Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Açıkgöz, Zeki Günay, Necmettin Karakaş ve Coşkun Çetin, İl Genel Meclisi üyesi Rıza Sinanoğlu, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Doğanyol AK Parti İlçe Başkanı Fetahmet Bay da eşlik etti.
Kaynak: İHA