Gece Yarısı Siyaseti

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, ilçe ilçe köy köy dolaşıyor, özellikle geceyarısı toplantılarında seçmenlerine partisinin yeni dönemde izleyeceği politikaları anlatıyor.

Gece Yarısı Siyaseti
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinden sonra soluğu Erzurum’da alan Ak Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, dur durak nedir bilmeden çalışıyor. Ramazan nedeniyle çalışmalarını geceyarısına kaydıran Yılmaz, köylere gidiyor, ilçelere uğruyor ve seçmenlerine partisinin önümüzdeki dönemde izleyeceği politikaları anlatıyor.

Büyükşehir Yasası nedeniyle belediye statüleri sona erecek olan Tortum’un Pehlivanlı, Bağbaşı ve Serdarlı Beldeleri’ne gönül alma ziyaretinde bulunan Adnan Yılmaz için düzenlenen iftar yemeği yağmur altında gerçekleşti. Serdarlı Belediye Başkanı Muammer Yiğiter’in bahçede verdiği iftara, bastıran yağmuran ragmen ilgi büyük oldu. İftar yemeğine Adnan Yılmaz’ın yanısıra Narman Belediye Başkanı Ahmet İşleyen, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak ve Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Dursun Yıldız ile belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BİZİM BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ BELLİ
Yağmur altında yapılan iftarın ardından Uzundere’nin Kirazlı Köyü’ne geçen Yılmaz ve beraberindekiler, burada köylülerle biraraya gelerek sohbet etti. Geceyarısına kadar süren sohbette partisinin bugunü kadar izlediği politikaları anlatan Yılmaz, “Eğer bugün biz iktidardaysak ve gücümüzü de her geçen gün biraz daha artırıyorak, bu, sizin verdiğiniz destek sayesindedir ve bu şerefin en büyük payı da size aittir” dedi.

Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesinden sonra ilçelerin ve köylerin de bütçeden ciddi anlamda pay alacağına işaret eden Yılmaz, bir vatandaşın, “Partinizin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli mi?” sorusuna “belli” cevabı verdi. Yılmaz, kısa sureli şaşkınlığı, “Bizim adayımız, sayın başbakanımız kimi emretmişse odur” diyerek giderdi. Yılmaz’ın Tortum ve Uzundere’ye yönelik gezisi sahur vaktinde son buldu.
Kaynak: İHA