Milletvekili Şener: “Selin Yaraları Sarılıyor”

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, geçen ay Ordu'da meydana gelen selin hasar tespitinin gerçekleştiğini, yaraların sarılmaya devam ettiğini söyledi.

Milletvekili Şener: “Selin Yaraları Sarılıyor”
Milletvekili İhsan Şener, Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş, mahalle ve köy muhtarları olmak üzere vatandaşlar ile bir araya geldi. Şener, 5 milyon lira paranın valilik hesabına aktarıldığını, bu hafta 10 milyon liralık yardımında gelerek zarar gören yatırımların iyileştirileceğini söyledi.

Şener, vatandaşlara yaptığı konuşmada, Devlet Su İşleri, Özel İdare'nin çalışmaları sürdürdüğünü anlatarak, "Hasar gören tüm yollarımız ve yapılarımızın iyileştirilmesi için çalışmalar sürüyor. Ayrıca selden zarar gören yapıların tamiri için 15 milyon lira talepte bulunmuştuk. Bu rakamın 5 milyon lirası geldi. 10 milyon lirası ise bir kaç gün içinde valilik hesabında olacak. Gerekli olduğu takdirde bu rakamı arttıracağız. Hasar tespiti tamamlandı. Artık yaraları sararak, zarar gören yapıları eski hallerine getireceğiz. Zarar gören tüm ilçelerimize sahip çıkacağız” dedi.

Kaynak: İHA