Demirci Emniyet Müdürlüğü Huzur Toplantısı Düzenliyor

Demirci İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Hizmetler Kapsamında vatandaşları bilgilendirmek, soru ve taleplerine dinlemek amacı ile Huzur Toplantıları düzenliyor.

Demirci Emniyet Müdürlüğü Huzur Toplantısı Düzenliyor
Her ay farklı bir mekanda yapılan toplantılarda vatandaşlarla buluşan emniyet görevlileri, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyor.

Demirci Akıncılar mahallesindeki çay salonunda yapılan huzur toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın ve vatandaşların katıldığı huzur toplantısında halkın emniyetten talepleri dinlendi.

Polisin asayiş hizmetlerinin yanında, vatandaşında taleplerini dinlemesi gerektiğini belirten Rıza Akın, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 24 saat faal haldeyiz. Fakat polisin asayiş hizmetlerinin yanında görev yaptığı yerde vatandaşlarla da yakın olması, onların talep ve isteklerini dinlemesi de görevleri arasındadır.” dedi.

Son aylarda dolandırıcılığın arttığını sözlerine ekleyen Akın, “Halkımızın özellikle telefonla arayıp kendilerini savcı, hakim diyerek tanıtanların kişilere inanmalarını ve 155 Polis İmdat hattımıza bilgi vermelidirler. Trafik noktasında da özellikle son dönemde cezalar arttı. Ehliyetsiz ve Emniyet kemeri takmadan araçlarınız ile trafiğe çıkmayalım.” dedi.

Kaynak: İHA