Ak Parti Dodurga Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Gezi Parkı olaylarını değerlendirerek, “Senaryo geçmişle aynı.

Ak Parti Dodurga Danışma Meclisi Toplantısı
Aktörler farklı. Hede belli ama millet buna izin vermez” dedi.

AK Parti Dodurga İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal ve partililer katıldı.

Ceylan, AK parti iktidarında 2.5 milyar fidanın toprakla buluştuğunu belirterek, en çevreci iktidarın kendilerinin olduğunu söyledi.

Yıllık 30 milyar dolar katkıda bulunacak olan dünyanın ikinci, Avrupa’nın en büyük havaalanın Türkiye’ye kurulmasını çevrecilerin istemediğini dile getiren Ceylan, bu işin içinde farklı işler olduğunu belirterek, demokratik tepkisini ortaya koyan insanları ayrı tutarak, bunların dışında kendisini çevreci ile ilan eden şahısların saçlarının teli kadar bu ülkeye ağaç diktiklerinin belirtti.

Ülkede 30 yılı aşkın süredir “kahrolsun IMF, IMF Türkiye’den defol” sloganlarının atıldığını hatırlatan Ceylan, “30 yıl sonra Türkiye IMF’ye olan borcumuz bitti. Türkiye’nin IMF olan ilişkileri sona erdi. Bu ülkeyi IMF’den kurtaran bir başbakan var. Ve başbakanımıza bunu gerçekleştirdiği için teşekkür dahi edilmiyor” diye konuştu.

Türk siyaset tarihinde zaman zaman milli iradeye müdahale dönemlerinin olduğunu dile getiren Ceylan, “Menderi astılar, Özal’ı zehirlediler. Ama bu millet başbakanımızı yedirmeyecek. Millet iktidara getirdiğini geri iktidardan almasını bilir. Demokrasi yolunun müdahaleler. Sokaklar değil sandıklardan geçiyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, Ak Parti’yi sandıkta yenemeyenlerin sandık dışında adres aramaya başladığını belirtti.

Gezide muhalefetin 13 ağacın peşine takıldığını dile getiren Bağcı, Gezi Parkı olaylarının milleti teslim alma ve hükümeti devirme girişimi olduğunu kaydetti.

AK Parti dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal ise, teşkilatın ilçede özverili bir çalışma yürüttüğünü belirterek, 372 olan üye sayılarının bin 372’ye yükseldiğini açıkladı.

Uysal, mahalli idareler seçimlerinde sandıktan yine saferle çıkacaklarını dile getirdi. Ev ev gezerek parti çalışmalarını anlattıklarını dile getiren Uysal, “Ayrıca bugüne kadar yapılan hiçbir çalışmada kimseyi ne ötekileştirdik nede ayrı tuttuk. Hearkese eşit mesafede olduk. Dodurga hepimizin ve ne yapılması gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA