Angry Birds ekibinden yeni bir oyun!

Angry Birds ve Cut The Rope gibi milyonlarca kullanıcının severek oynadığı rekortmen oyunlardan sıkıldıysanız ve benzer bir oyun arıyorsanız size önerimiz Tiny Thief olabilir.

Angry Birds ekibinden yeni bir oyun!
Benzer oyun sistemini esas alan Tiny Thief 'i, Angry Birds geliştiricisi Rovio firması hazırladı. Bulmacalar çözerek üç yıldızla seviye atlamanın zamanı geldi. Bu oyunda bulmaca çözerken fizik kurallarına değil hilelerle hırsızlığa odaklanıyorsunuz. Elbette sadece kötülere karşı bu taktikleri kullanacaksınız.


Farklı seviyelerde giderek zorlaşan biçimde uyuyan bekçiden anahtar çalmak, kötü çiftçilerin domuzlarını kurtarmak gibi görevler var. Kontroller basit ve sezgisel ama sonuca ulaşmak için iyi zamanlama ve deneme yanılma şart. Duruma göre bir ya da iki kez deneme yaparak bazı seviyeleri aşabilirsiniz. Eğer daha fazlasını elde etmek istiyorsanız gizli özellikler ve ikincil hedefler de var.

Tiny Thief, görüntü ve tasarımıyla etkileyici olan bir oyun. Rovio 'nun yan kolu olan Rovio Stars 'ın geliştirdiği ilk oyun ve iOS ile Android sürümleri dağıtımda. Her iki platformda da yaklaşık 50 MB dosya indiriyor ve 2.99 dolar ödenmesi gerekiyor. Kullanıcı yorumlarına göre on üzerinden 9 puanı hak eden eğlenceli bir oyun. Denemenizi öneriyoruz. Bağımlısı olabilirsiniz!