Tayini Çıkan Emniyet Müdürü’ne Veda Gecesi Düzenlendi

Elazığ'ın Kovancılar İlçe Emniyet Müdürü Kamuran Koç’un tayini Isparta’nın Şakirkaraağaç ilçesine çıktı.

Tayini Çıkan Emniyet Müdürü’ne Veda Gecesi Düzenlendi
İki yıl Elazığ'ın Kovancılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde tamamlayan ve tayini çıkan Kamuran Koç için veda gecesi düzenlendi.

Kovancılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen veda gecesine Kovancılar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, İlçe Özel Hareket Tabur Komutanı Binbaşı İbrahim Karakulak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyfullah Bekleyen, Yarımca Belediye Başkanı Mehmet Ali Sertbaş katıldı.

Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz veda gecesinde yaptığı açıklamada tayini çıkan İlçe Emniyet Müdürü'ne gideceği yerde başarılar diledi. Yanılmaz, "İlçe Emniyet Müdürü Kamuran Koç, iki yıl önce Kovancılar ilçesine atanmıştı, bu süre ne kadar çabuk geçti. Sanki dün gibi geliyor. Bundan sonraki görev yerinde Kamuran Koç'a başarılar dilerim" dedi

Kovancılar ilçesinin kendisi için önemli bir yer ifade ettiğini söyleyen Emniyet Müdürü Kamuran Koç; ”Burada çok mutlu oldum. Artık Kovancılardan her hangi birinin yolu görev yaptığım yere düşerse, yabancılık çekmeyecekler, kendilerinden biri orada olacak. Kovancılar benim ikinci memleketimdir” diye konuştu

Kovancılar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ise İlçe Emniyet Müdürü'ne gideceği yerde başarılar dileyerek, bir plaket takdim etti.
Kaynak: İHA