Düzce Gençlik Merkezi Törenle Açıldı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Düzce Gençlik Merkezinin yeni modern binasının açılışı protokolün katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzce Gençlik Merkezi Törenle Açıldı
Düzce Gençlik Merkezinin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

Kent merkezindeki yeni binanın açılışına Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Vali Yardımcısı Miktat Alan, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ömer Faruk Şiran, Düzce Defterdarı Sabahattin Parmakerli, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İGM üyeleri ve gençler katıldı.

Düzce’nin en modern gençlik merkezi, kent merkezinde olması nedeniyle büyük ilgi görürken Vali Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, “Gençlik Merkezleri üyesi olan tüm gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek, ilgili alanları doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlamak ve beceri kazandırmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de açılmıştır. Düzce Gençlik Merkezimizin çalışmasına vesile olan herkesi tebrik ediyor ve gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve protokol üyeleri, yeni gençlik merkezini gezdi. Oyun salonları, brifing odaları, tiyatro ve çok amaçlı salonlar, model uçak, resim, müzik ve ebru sanatı odalarını gezerek İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’dan bilgi aldı. Vali Yılmaz, gençlerle oyun oynadı.

Vali Adnan Yılmaz ve protokol, modern gençlik merkezini beğendiklerini belirterek hayırlı olmasını diledi. İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Vali Adnan Yılmaz’a Gençlik Haftasında yapmış olduğu ebru eserini hediye etti.
Kaynak: İHA