İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bartın İl Danışma Meclisi Haziran ayı toplantısı yapıldı.

İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Bartın Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Koordinatörü ve Düzce Milletvekili Fevai Aslan, İl Başkanı Yaşar Arslan, 22. Dönem Bartın Milletvekili Hacı İbrahim Kabarık, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, belediye başkanları, il, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kollarının teşkilatı katıldı.

Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Manav gerçekleştirdi. İl Başkanı Yaşar Arslan konuşmasında, teşkilat çalışmalarının önemine değindi. İl Koordinatör Milletvekili Fevai Aslan’da yaptığı konuşmada, Bartın’ın merkezi hükümet anlamında çok büyük yatırımlara sahne olduğunu, Belediyeyi de AK Partili yaptığımızda Bartın’ın çok daha büyük gelişme göstereceğini söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta toplantıda yaptığı konuşmada, Gezi Parkı olaylarına değinerek, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihindeki en parlak ayı olan 2013 Mayıs ayında kirli bir oyunun sahneye konulduğunu söyledi.

Milletvekili Tunç konuşmasında: “Tüm göstergeler en olumlu dereceleri gösteriyor, Dünya krizlerle sarsılırken, Türkiye hızla büyüyor. Türkiye 52 yıldır borç almak için kapısında beklediği İMF ile defteri kapatıyor, Dünyanın saygın inşaat firmaları dünyanın en büyük havalimanı ihalesini alabilmek için kıyasıya yarışıyor. Boğaza takılacak benzerine az rastlanır bir gerdanlığın 3. Boğaz köprüsünün temeli atılıyor. İstanbul’un güzelliğine güzellik katacak Kanal İstanbul projesi start alıyor, İçel Akkuyu’dan sonra Sinop’ta kurulacak Nükleer santralin ihalesi yapılıyor. Dünyanın kredi derecelendirme kuruluşları Fitch’in ardından Mudis kredi notunu artırarak Türkiye’yi yatırım yapılır ülke ilan ediyor. Hemen ardından da faizler tarihteki en düşük seviyesine 4,61’e kadar geriliyor. Ve hepsinden önemlisi bu Mayıs’ta bölücü terör olaylarından dolayı hiç kimse ölmüyor" dedi.

Kaynak: İHA