Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde adliye bahçesinde bir kişinin bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Cinayet Zanlısı Tutuklandı
Alınan bilgiye göre, adli kontrol işlemleri için geldiği Kadirli Adliyesi’nde aralarında husumet bulunan kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen Mustafa Yıldırım'ın (55) katil zanlısı Nihat Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı nöbetçi mahkemece “kasten adam öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi

Öte yandan, babalarının bıçaklanarak öldürüldüğü ve katil zanlısının da polis karakolunda olduğunu öğrenen Mustafa Yıldırım’ın oğulları F.Y. ve G.Y., pompalı tüfekle İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde havaya ateş etmişler ve polis tarafından gözaltına alınmışlardı. Gözaltına alınan iki kardeş de adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme karakol önünde havaya pompalı tüfekle ateş eden F.Y. ve G.Y.’yi “genel güvenliği tehlikeye sokmak ve meskun mahalde silah kullanmak” suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi. Mustafa Yıldırım’ın cenazesi ise yapılan otopsinin ardından Şabablı köyü mezarlığında alınan güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.

Kaynak: İHA