Zafertepeçalköy’de '30 Ağustos Zafer Bayramı' Hazırlıkları

Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlığındaki Büyük Taarruz'un yapıldığı ve zaferle sonuçlandırıldığı topraklar olan Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepeçalköy beldesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için hazırlıkların başladığı bildirildi.

Zafertepeçalköy’de '30 Ağustos Zafer Bayramı' Hazırlıkları
Her yıl 26-30 Ağustos tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl da 91. yıldönümü kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Haftası ve Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri öncesinde kutlamaların merkezi olan Zafertepeçalköy’de kutlamalar için hazırlıklar başladı.

Kutlamalar hakkında başlatılan incelemeler hakkında Altıntaş Kaymakamlığından bir açıklama yapıldı. Tören alanında inlemelerin yapıldığı ifade edilen açıklamada şu bilgilere yer verildi; “30 Ağustos Zafer Haftası 91. yıl dönümü etkinliklerinin kutlama merkezi olan Zafertepeçalköy' de şanına yakışır bir şekilde yapılabilmesi için Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Kaymakçı, İlçe Kaymakamımız Osman Sayılır, Kütahya İl Müdürümüz Sadık Ölçen ve Zafertepeçalköy Belediye Başkanımız Arif Teke tören öncesi inceleme yapmak üzere ziyarette bulundular” denildi.

Yapılan inceleme ziyaretinde törenlerde yapılacak etkinlikler ve bu etkinliklerin en iyi şekilde geçmesi için hazırlıkların devam ettiği ifade edildi.
Kaynak: İHA