Gaziosmanpaşa Yaz Aylarında Rahat Edecek

Yaz aylarında vatandaşların büyük rahatsızlık duyduğu haşere ve sinekler konusunda çalışmalarını hızlandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilaçlama hizmetini aralıksız olarak sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Yaz Aylarında Rahat Edecek
Gaziosmanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şefliği İlaçlama Birimi Ekipleri ilçede oturan vatandaşların sağlığı için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İnsan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen, uçkun ve haşereye yönelik Biyosidal ilaçlama hizmetlerini tüm ilçede hızlandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, apartmanların ortak alanı olan yerleşke altı bodrum, sığınak, kömürlük ve çatı alanlarındaki yoğun haşere şikayetini önleyebilmek ve zamanında müdahale edebilmek için herhangi bir ücret talep etmeksizin ilaçlama yapıyor.

Gaziosmanpaşa Belediye sınırları içinde bulunan 48 bin binanın bodrum ve çatılarını ilaçlama çalışmalarını sürdüren sağlık ekipleri günlük ortalama 10 randevu ile hizmet veriyor. İlaçlama hizmetinden yararlanmak için Gaziosmanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve 0212 453 53 14 numaralı telefona müracaat edilebiliyor.
Kaynak: İHA