Kozaklı Belediyesi Termal Otel Yaptıracak

Kozaklı Belediyesi tarafından belediyeye ait 80 odalı termal otel yapacak.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kozaklı Belediyes Başkanı Erdoğan Çelik, önceki dönemlerde yapılan ve belediyeye ait apart otellerin yıkımını gerçekleştirdiklerini onların yerine belediyeye ait modern bir termal otel yapacaklarını söyledi.

Yapılacak otelin yaklaşık 80 bin metrekarelik bir alana kurulacağını ve 7 bin metrekare kapalı alana sahip olacağını kaydeden Çelik, yüzme havuzları, aqua park ve sosyal donatı alanlarınında olacağı otel için 19 Haziran'da ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Belediye imkanları ile yaptıracakaları otel ile Kozaklı'ya modern bir tesis kazandıracaklarını ifade eden Çelik, "Belediyemize ait eskiyen ve günümüz standartlarının altında kalan apart otellerimizi yıktık ve tek bir binadan oluşan 80 odalı moren bir termal otel yapmak için karar aldı. Şu anda projemiz hazır. !9 Haziran'da ihaleye çıkacağız. Otelimiz tamamlandığında hem belediyemiz hem de ilçemiz modern bir tesise daha kavumuş olacak. Şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: AA