Milli Eğitimden Başarılı Öğrencilere Mangal

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında ilçedeki okullarda YGS’de ilk 10 bine giren il genelinde derece yapan ferdi takımlardan oluşan öğrencilerle okulların idareci ve öğretmenlerinin katıldığı Başarı Eğitim Şenliği düzenlendi.

Milli Eğitimden Başarılı Öğrencilere Mangal
Karacoğlan Parkı’nda düzenlenen etkinlikte öğrenci ve öğretmenler mangal keyfi yaptı.

Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, burada yaptığı konuşmada, “Biz burada görev yaptığımız süre içerisinde eğitim hep önceliğimiz olmuştur. Bu gün burada bu verdiğimiz özveriyi velilerimize anlamanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Peki bu yeterli mi, değil. Her yıl çıtayı bir basamak daha yukarı çakmadığımız sürece biz kendimizi zararlı addediyoruz. Bu başarıda öncelikle öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize büyük görevler düşüyor. Bugün 200 başarılı öğrenciyle yapmış olduğumuz bu şenlik inşallah önümüzdeki yıllarda 300’e çıkar 400’e çıkar. Biz de daha kalabalık şenlikler yapmanın mutluluğunu yaşarız. Çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın sadece okul başarısıyla yetinmeden sosyal ,kültürel ve sportif anlamda da yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.

Mangal sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı’nın sunumunu yaptığı ödül töreninde başarılı gençlere ödüllerini Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arbaş, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi Cumhuriyet Savcısı Suphi Akyıldız, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Recber. AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ali Galip Mart verirken işadamı Vecdi Yalçın da bir öğrenciye tablet bilgisayar hediye etti.
Kaynak: İHA