Fatsa'da Kur'an-ı Kerim Sevdalıları Salonu Doldurdu

Fatsa Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim ziyafeti 75. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Fatsa'da Kur'an-ı Kerim Sevdalıları Salonu Doldurdu
2 bin kişilik salonun tamamını dolduran vatandaşlar Süleymaniye Camii İmam-Hatibi Ayhan Mansız, Sultan Ahmet Camii İmam-Hatibi Hasan Kara, Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Abdussamet Yazıcı ve Mihrimah Sultan Camii İmam-Hatibi Mustafa Ergün'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim'i dinledi
Fatsa Müftüsü Şenel Yılmaz, ilim ve irfan şehri İstanbul'dan gelen Kur'an-ı Kerim bülbüllerinin Fatsa'ya sadece Kur'an-ı Kerim okumak için geldiğini belirterek, “Müminler öyle kimselerdir ki yanlarında Allah’ın adı anıldığı zaman kalpleri titrer, Allah’ın ayetleri okunduğu zaman İmanları coşar ayetinin sırrı inşallah salonumuzda tecelli edecek. Kur’an’la dolacağız, Kur’an’la coşacağız, Kur’an’la arınacağız İnşallah. Kur'an bizim kalplerimizin cilası, ruhlarımızın şifasıdır. Bu gece çok değerli hafızlarımızdan dinleyeceğimiz Kur'an ayetleri bizim o kalplerimizdeki pasları silecek. Sadece kulaklarımızın pasını değil, kalplerimizin ve gönüllerimizin pasını da silecek, imanımızı tazeleyecek ve bize yeniden hayat verecektir. Sizler buraya sözlerin en yücesi Allah Kelamı, Hz. Kur'an-ı dinlemek için geldiniz. İstanbul'dan buraya kadar gelerek davetlerimize icabet eden hafız hocalarımıza ve bu Kur'an ziyafetine katılan siz değerli dinleyicilerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Kur'an-ı Kerim ziyafetine Samsun İl Müftü Yardımcısı Sait Alver'in yanı sıra, Fatsa ve Kumru'dan gelen bazı dernek yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA