Chp’liler Sivrihisar’da

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı tarafından toplantı düzenlendi.

Chp’liler Sivrihisar’da
Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya, CHP Eskişehir milletvekilleri Süheyh Batum, Kazım Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İl Başkanı Erman Gölet, Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer, Sivrihisar Belediye Başkanı Fikret Arslan, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar ve halk katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Hülya Aydın Cesur, eğitim, sanat ve şehircilik konusundaki çağdaş projelerini Eskişehir’de hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i Sivrihisar’da görmekten gurur duyduklarını söyledi.

Daha sonra konuşan Büyükerşen ise, iktidarın yeni çıkarılan Büyükşehir Yasa Tasarısı ile bugüne kadar sandıkta kazanamadıkları yerleri ufak hesaplar yaparak kazanmanın peşinde olduklarını söyledi.

‘Köyleri şehir yapacağız diye sizden oy istemektedirler’ diyen Büyükerşen, “Köylü milletin efendisidir diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir çınardır. Cumhuriyet’imizin ve Ülkemizin teminatı olan Bu çınar’a bundan böyle daha çok sahip çıkmamız gerekmektedir” dedi.

Toplantının ardından CHP’liler Sivrihisar’a yeni kazandırılan Çini Otel’in açılışını yaptı. Otel gezisi sırasında Büyürerşen, ilçede böyle modern bir binayı görmekten mutlu olduğunu aktardı.

Açılışın akabinde heyet, Sivrihisar Belediye Başkanı Fikret Arslan’ı makamında ziyaret etti ve ilçenin sokaklarında halkla bir araya gelerek sohbet etti.
Kaynak: İHA