Serap Paköz'ü sinir eden anlar

Bir ailenin kayıp kızlarını aradığı Serap ile Yeni Bir Umut programında, kayıp kişinin kocasının söyledikleri sunucuyu çileden çıkarttı.

Serap Paköz'ü sinir eden anlar
Serap Paköz ile Yeni Bir Umut programında, kayıp kızları Ülfet'i arayan aile kızlarının kocasıyla canlı yayında hesaplaştı.

Yayına telefonla bağlanan Ülfet'in arkadaşı olduğunu söyleyen kişi, Ülfet'in müzikhollerde çalıştığını iddia etti. Ülfet'in kocası Zafer'den şiddet gördüğünü ve kocasının başka kadınlarla konuştuğunu söyleyen kişiye Zafer Bey, 'Yalan söylüyor. Ben dövüyorsam çıksın kendi söylesin' diye çıkıştı.

Ülfet'in babası ise kızının eşi tarafından saklandığını ileri sürdü.

Kaçarak evlendiği Ülfet için Zafer Bey'in, 'Kaçmasaydı' demesi Serap Paköz'ü fena sinirlendirdi.

'Kızların kulağına küpe olsun' diyerek nasihat veren Paköz, 'Bak 8 sene sonra karısı için 'Kaçmasaydı' diyor. Sonuç bu oluyor' diye konuştu.

Paköz'ün bu sözü üzerine, 'O dereceye getirdiler beni' diyen Zafer Bey'e Serap Paköz, 'İnsan bunu söyler mi?' diye tepki gösterdi. Paköz, 'Kaçmış bile olsa senin helalin olmuş, senin karın olmuş, çocuğunun anası olmuş, o dönem sevmişsin, etmişsin... 'Ben onu kaçırmadım, o bana kaçtı' diyorsun. Yok böyle bir şey. Olmaz, iyi bir şey değil bu söylediğin' diye çıkıştı. BEYAZ GAZETE