Ölen Öğrencinin Sırasına Çiçek Bırakıldı

Eleşkirt ilçesinde öğretmenin kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden öğrencinin sırasına çiçek bırakıldı.

Uzunyazı İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Jale Taşkıran'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle eğitime bir gün ara verilen okulda, eğitim yeniden başladı.

Eleşkirt Kaymakamı Hakan Ezgi ve Eleşkirt Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Taşkıran'ın sırasına çiçek bıraktı.

Uzunyazı İlkokullu öğretmeni Pınar Akın, Taşkıran'ın başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Çocuğumuzun ölümü bizi çok üzdü. Bugün en zor günümüz. Sınıfta ders işlerken bir çocuğumuzun yanımızda olmaması bize acı veriyor. Yakınlarına sabır diliyorum" dedi.

Sınıf arkadaşlarından Ebru Bayram ise "Arkadaşımız her gün buradaydı. Benden bazen silgi isterdi ve bütün malzemelerini bizimle paylaşırdı. Şimdi çok üzgünüz. Araç kullanan büyüklerimizin biraz daha dikkatli olmalarını istiyorum" diye konuştu.

Sultanabat İlkokulu öğretmeni H.A'nın kullandığı 64 DP 482 plakalı otomobil, Ağrı-Erzurum karayolu Uzunyazı köyünde okula gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Taşkıran'a çarpmış, 112 Acil Servis ekiplerince Ağrı Devlet Hastanesine kaldırılan Taşkıran, kurtarılamamıştı.

Muhabir: Cemal Çavdar / Zehra Melek Çat

Yayıncı: Yücel Velioğlu
Kaynak: AA