Ünlü anneler ve çocuklarının sinema keyfi

Doğal Kahramanlar 3D 31 Mayıs Cuma günü gösterime giriyor. Göserim öncesi ünlü anneler ve çocukları birlikte filmi izlediler

Ünlü anneler ve çocuklarının sinema keyfi
Buz Devri ve Rio'nun yaratıcılarından kahkahalarla dolu, yepyeni bir 3D macera filmi olan “EPIC – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D”, Bosch Ev Aletleri'nin katkılarıyla 31 Mayıs Cuma günü gösterime giriyor. Fantastik bir dünyada geçen sıradışı hikâye, doğayı ayakta tutma çabası içinde olan iyilerle dünyayı yok etmeye çalışan kötülerin heyecan dolu savaşını anlatıyor. Geçtiğimiz gün galası gerçekleştirilen ve izleyiciyle buluşan filmi çocuklar severek izledi. Irmak Ünal, Ayşe Kucuroğlu, Yelda Demirören, İnci Türkay, Sinem Güven gibi ünlü annelerin çocuklarıyla katıldığı filmin ilk gösterimi renkli geçti.

Geçtiğimiz gün galası gerçekleştirilen ve izleyiciyle buluşan filmi çocuklar severek izledi. Irmak Ünal, Ayşe Kucuroğlu, Yelda Demirören, İnci Türkay, Sinem Güven gibi ünlü annelerin çocuklarıyla katıldığı filmin ilk gösterimi renkli geçti.

Film, 17 yaşındaki zeki, duygusal ve güçlü genç kızın kendini fantastik bir serüvenin tam ortasında bulmasıyla başlıyor. Ormanda yaşayan görünmez varlıkların olduğuna kimseyi inandıramayan babası Profesör Bomba'nın karşısında sabrını yitiren Mary Katherine (M.K.) herkesten uzaklaşıp çocukluğunun geçtiği evine kapanır. Fakat kendini bir anda sihirli serüvenin başkenti Yaprak Adamlar'ın dünyasında bulan M.K. yeni bir bakış açısına sahip olmaya başlar. Eve dönüş yolunu bulmaya çalışan M.K. bu dünyadaki halinden çok daha inançlı olarak o dünyanın korunmasına yardım etmek zorunda kalır. Fantastik bir dünyada geçen Doğal Kahramanlar 3D izleyiciyi maceraya doyuracak.