Başkan Tütüncü Yapımı Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, başkan yardımcısı ve yatırımcı birim müdürleriyle birlikte, ilçenin farklı bölgelerinde tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Başkan Tütüncü Yapımı Devam Eden Çalışmaları İnceledi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Akdeniz Sanayi Sitesi, Düden Caddesi, Şelale Caddesi, Hulusi Sayın Caddesi ve Hamza Taş Bulvarı’nda sürdürülen asfalt, kaldırım, park çalışmaları, yapımı devam eden Kepezpark Varsak inşaatı, Orhan Gazi Semt Konağı ve hayırsever desteği ile inşa edilen Kepez İmam Hatip Lisesi binasında incelemelerde bulundu

Başkan Hakan Tütüncü’nün inceleme gezisine, Kepez Belediyesi meclis üyeleri, Murtaza Tamyürek, Dilaver Tanık, Ayşe Güliz Yılman, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar ve Ak Parti Kepez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Musa Batu ve yatırımcı birim müdürleri de eşlik etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü inceleme gezisinde yaptığı açıklamada, “Rutin olarak yaptığımız inceleme gezilerimizde, Kepez’in her geçen gün yepyeni bir yüze büründüğünü ve gerçekten Kepez’in çağ atlayan bir ilçe haline geldiğini görüyoruz.” dedi.

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Tütüncü, “İnşallah söz verdiğimiz tarihte kongre merkezini tamamlayacağız. Yeni açılan yollar, köprüler, bağlantı yolları, altyapı çalışmaları, asfaltlar, parklar zaten belediyelerin kuşkusuz yapması gereken hizmetler. Ama bizler o noktada da çok önemli bir değişmenin, çok önemli bir gelişmenin olduğu bir hizmet atağının içerisindeyiz. Halkımızda Kepez’deki bu hizmetlerimizi görüyor ve biliyor. Bunlar bize büyük bir mutluluk veriyor. İnsan hep eserleriyle yarınlara yürüyebilmeli, geleceğe yürüyebilmeli” dedi.

Kepez’de 4 yılın hizmetlerle dolu dolu geçtiğini belirten Başkan Tütüncü, “Kepez Belediyesi olarak, başkanıyla, başkan yardımcılarıyla, birim müdürleriyle, şantiye şefleriyle, tüm çalışanlarıyla gündüzün erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar çalışıyoruz. Kepez’e hizmet için birlikte yürümenin büyük bir mutluluğu içerisindeyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA